AlieExpress en de grote voordelen!

AlieExpress

AlieExpress en de grote voordelen!

AlieExpress.com behoort tot een van de populairste Chinese webwinkels in Nederland. De webshop is zelfs in de Nederlandse taal te bezoeken. Bij deze shop heb je de mogelijkheid om voordelige producten uit China te kopen.

De grote voordelen:

  • Buyer protection die beschermd van aankoop tot aan levering
  • Zéér voordelige producten, meestal van een goede kwaliteit
  • Een van de populairste webshops uit China
  • Relatief snelle verzending naar Nederland
  • Meestal geen verzendkosten

AlieExpress.com is een grote Chinese webshop en kan je gerust ook wel de Chinese Amazon noemen. Ze zijn gestart in 2010 en is onderdeel van AlibabaGroup, wat inmiddels een beursgenoteerd bedrijf is. Het is een marktplaats die bedrijven de mogelijkheid geeft hun producten te verkopen aan consumenten, tegen zeer scherpe prijzen. Veel kopers wereldwijd vinden het platform van AlieExpress het fijnst om mee te werken, onder meer vanwege het voordeel hieronder;

Het systeem werkt namelijk zo dat een verkoper pas het geld krijgt wanneer de koper bevestigd dat hij de producten binnen heeft en deze producten ook matchen met de omschrijving die er bij staat. Dit betekent dat je meer zekerheid hebt. Uniek is ook dat je ook vaak meerdere pakketten krijgt wanneer je meerdere producten besteld. Van elke leverancier krijg je een apart pakket, dit betekent dat het niet wordt gebundeld. Dat heeft voordelen voor het ontduiken van invoerrechten.

Veilige betaalmethode!

De betaling die je maakt gaat altijd direct naar het bedrijf AlieExpress. Wanneer jij de bestelling goedkeurt, keren zij het bedrag uit aan de verkoper op het platform. Hierdoor heb jij een extra bescherming tijdens het kopen. Wanneer er dan ook problemen zijn, kunnen beide partijen met bewijs komen en op basis van deze informatie keurt AlieExpress het de juiste partij uit bij een geschil. Dit betekent dat wanneer je geen producten hebt ontvangen of de producten voldoen niet aan de omschrijving of zijn simpelweg defect of beschadigd dankzij de fout van de verkoper op AlieExpress, je dan je geld zult terugkrijgen.

Nog een voordeel is dat je tevens met iDeal kunt betalen. De website kan namelijk vertaald worden in het Nederlands, je kan betalen via Nederlandse betaalmogelijkheden en de prijzen staan in euro.

Merken zoeken bij AliExpress

Voor het vinden van je favoriete merken op AlieExpress gebruik je gewoon onze MerkenZoeker. Hiermee vind je direct de juiste schuilnamen en komt je meteen terecht waar je merk op AlieExpress te vinden is. Probeer het nu uit!