AliExpress Nederland ervaringen erg positief

AliExpress Nederland

AliExpress Nederland ervaringen worden steeds positiever en veiliger!

De laatste 6 maanden blijken gebruikers van AliExpress Nederland steeds positiever over het platform AliExpress.com, over de geboden producten en met name over de veilige betaalmethoden.

Naarmate men meer met AliExpress Nederland werkt gaan mensen steeds meer vertrouwen hebben in de leveranciers en hun producten. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat men steeds vaker gebruik maakt van de producten die via AliExpress worden geleverd.

Kennelijk voldoet de onlangs ingevoerde veilige betaalmethode perfect.

AliExpress = veilig
AliExpress = veilig

Want voldoet het product niet aan het omschreven product toen je het bestelde: maat, kleur, enz? Dan kun je je geld volledig terug vorderen door een dispuut.

Goederen die niet worden geleverd binnen de overeengekomen levertijd worden ook volledig terugbetaald.

AliExpress wijst er op dat het wel de bedoeling is dat men de orders goed opvolgt om te weten wanneer een dispuut geopend moet worden voordat het te laat om iets terug te eisen. Kijk steeds naar de bestelgegevens en reageer voor de aankoopbeveiliging eindigd.

Als je iets zoekt op AliExpress Nederland is het soms lastig om merkproducten te vinden. Dat komt omdat veel leveranciers om allerlei redenen werken met schuilnamen (lees ook Alibaba en de 40 Merken).

Het beste is om dan gebruik te maken van De MerkenZoeker. Daarmee kom je direct elk merk op het spoor en koop je voor een extreem lage prijs de originele producten op AliExpress Nederland!

Bij geschillen (disputes) moet je dus steeds kijken naar het commentaar dat wordt gegeven door de verkoper of door AliExpress. Als er gevraagd wordt om enig bewijs van de bestelling, dat kan video of email zijn, dan lever je die zo snel mogelijk aan. Dit kan de uiteindelijke beslissing sterk beïnvloeden.

Gaandeweg zijn kennelijk steeds meer mensen vertrouwd met dit systeem en wordt er dus steeds meer via AliExpress Nederland besteld. Wij denken dat dat een prima ontwikkeling is en blijven grote fans van AliExpress!