Google op ‘merken AliExpress’

Merken AliExpress

Google op ‘merken AliExpress’

Je hebt er zeker van gehoord: via internet kun je extreem shoppen in bijvoorbeeld China, Hong Kong en Singapore. AliExpress is misschien wel de allerbekendste online superstore. Hier leggen we uit waarom googlen op ‘merken AliExpress’ echt werkt!

AliExpress is eigenlijk een verzameling winkels uit Azië. Allerlei leveranciers kunnen zich aanmelden bij AliExpress om daar hun spullen aan te bieden. Vandaar de grote verscheidenheid aan merken AliExpress. Als consument kun je deze goederen gemakkelijk zelf bestellen!

Hoe kan dit? Dat kan natuurlijk omdat alle grote westerse winkels al tientallen jaren zaken doen met al deze winkels in het verre oosten. Nu kun je daar dus zelf rechtstreeks kopen, zonder tussenkomst van allerlei winstslurpende bedrijven uit het Westen zoals importeurs, groothandelaren en andere instanties.

Hoe vind ik alle producten en merken op AliExpress.com?

Je kunt echt bijna van alles vinden. Van elektronica tot sieraden, huisinrichting tot tassen en schoenen, schoonheidsartikelen tot speelgoed, sportartikelen tot entertainment. Kijk maar eens rond, je zult ervan schrikken. Maar om de juiste merkproducten te vinden kun je het best gewoon google op ‘merken AliExpress’!

TIP: google op ‘merken AliExpress’

Dan zul je namelijk terecht komen bij handige tools als ‘de Merkenzoeker‘ van AllesAliex.nl! Hiermee is het zeer simpel om je favoriete merknaam te achterhalen op AliExpress.

Is AliExpress betrouwbaar?

Er zijn natuurlijk altijd nepverkopers op zo’n grote site te vinden. Geloof niet alles wat je ziet en lees eerst even dit artikel voordat je iets besteld!

Import maximum

Er is ook een import maximum vastgesteld door de douane; je mag voor maximaal €22 per zending importeren zonder BTW (Belastingdienst) en eventuele inklaringskosten (Douane) te hoeven betalen. Het is echter niet altijd zo dat je deze móet betalen. Veel pakketjes worden ook niet gecontroleerd.

Tip:
Als je geen importrisico wilt lopen, koop dan in batches die apart worden verzonden. Op die manier kun je dan zorgen dat de waarde onder de €22 blijft!

Betalingsmogelijkheden

Lees voor alle betalingsmogelijkheden ook even dit artikel. Er is veel mogelijk maar er zijn maar een paar veilige methodes!